doubi Napisano 4 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2016 HejJakiś czas temu kupiłem sobie "kino domowe" w którego skład wchodzi Amplituner : Onkyo tx-nr515Głośniki przednie - Boston Acoustics A250 (2sztuki)Głośniki tylne - Boston Acoustics A23 (2sztuki)Głośnik centralny - Boston Acoustics A225c (1sztuka)Po jakimś czasie użytkowania stwierdziłem , że brakuje tego czegoś . Nie jestem zadowolony przy oglądaniu filmów itd.Planuje dokupić subwoofer i nie wiem jaki . Myślałem nad Boston ASW 250 . Jednak.. koszt ok. 1100 zł przekracza mój budżet .Chciałbym zamknąć się do ceny max. 700 zł Czy ktoś byłby w stanie mi pomóc ?Dzięki wielkie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 4 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2016 Witaj,jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, czy zestaw wykorzystujesz także do odsłuchu muzyki, czy basu brakuje Ci także przy muzyce? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doubi Napisano 7 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 stycznia 2016 Tak zestaw także jest wykorzystywany do słuchania muzyki. Basu brakPomieszczenie 25m2 Pomoze ktos ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2016 Witaj,Przepraszam ale czegoś nie rozumiem. Masz sub Bostona i planujesz kupić drugi? Nie tedy droga. może to kwestia ustawień. Ten sub nie jest mocny ale w takim pomieszczeniu basu akurat nie powinno brakować. Bardziej obstawiał bym kwestie źle zaadoptowanego akustycznie pomieszczenia lub złych ustawień.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doubi Napisano 10 stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 stycznia 2016 Oj w szybkim pośpiechu wpisałem że mam sub... Nie wiem czemu tego wczesniej nie zauważyłem... Na chwile obecną nie posiadam sub .DziękiPonawiam pytaniePo jakimś czasie użytkowania stwierdziłem , że brakuje tego czegoś . Nie jestem zadowolony przy oglądaniu filmów itd.Planuje dokupić subwoofer i nie wiem jaki . Myślałem nad Boston ASW 250 . Jednak.. koszt ok. 1100 zł przekracza mój budżet .Chciałbym zamknąć się do ceny max. 700 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzaborniak Napisano 10 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2016 w tej kwocie dobrego suba raczej nie znajdziesz ja mam jamo j 12 i jest w porządku pokój ok 23 m2 no ale dałem tysiaka, czasem lepiej dodac pare zł wiecej niz załowac ze cos sie kupilo taniej a nie jet to o co chodziło ,miałem tańszego suba ,to sie gryzłem że to nie to... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ImFunnyMan Napisano 11 stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2016 Podłącze się pod temat. Czy dobierając sub do zestawu trzeba brać z firmy/serii które się już posiada? W moim przypadku to music style, czy kupienie suba z niższej półki będzie marnowanie pieniędzy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts