Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. Mam telewizor panasonic. Szukam kina domowego do 1,5k. Głownie zestaw będzie wykorzystywany do oglądania filmów. Miłobybyło gdyby był z internetem żeby można było jakieś filmy z neta obejrzeć choć jakość dźwięku ważniejsza. Tylne głośniki muszą być stojące. Coś ktoś może polecić?
Napisano
Wiadomo, że do 1,5k nie będzie nic konkretnego ale melomanem nie jestem i słuchu muzycznego nie mam. Sprzęt wolałbym nowy. W 90% sprzęt będę wykorzystywać do oglądania filmów, a słuchanie muzyki to sporadycznie. Co do sprzętu to myślałem nad w miarę przyzwoitym kinem domowym. Sprzęt towarzyszący to telewizor panasonic i tuner telewizyjny, Z funkcji to wejście optyczne, ew jeśli to zestaw all in one to wifi/złącze ethernet do oglądania filmów z internetu. Tylne kolumny mają być stojące gdyż kable głośnikowe mam puszczone po podłodze i wychodzą zaraz za kanapą narożną koło ściany. Jeśli to zestaw all in one to 5.1 ale jestem otwarty na propozycje. Dziękuję. kwotę możemy nagiąć do 2k.
Napisano
Witaj,

W tym budzecie szukaj czegoś uzywanego. Ewentualnie sprzetu stereofonicznego.
Jesli koniecznie musi być kino i nowe to zostaje w zasadzie wybór Yamahy 379 lub Denona x520 wraz z kolumnami: Eltax, Jamo 426.

W razie dalszych pytan zapraszam
Napisano
hmm a co myślicie o yamaha NS-PA40 ? jednak te 379 zajmują zbyt dużo miejsca.... salon wraz z kuchnią ma 17,28 m2 i jak wstawie takie duże głośniki za narożnik to będzie strasznie odstawać od ściany