kamcioo91 Napisano 23 lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 Witam,Chciałbym się zapytać ile mogą kosztowac takie głośniki i co to za Marka bo na nich nic nie pisze konkretnego tutaj wrzucam zdjęcie głośnika proszę o pomoc z góry dziękuje http://zapodaj.net/9d6492838ef56.jpg.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revo Napisano 23 lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 Witam. Kolumny te wizualnie niemalże idento jak Tonsil Zg40C, albo przynajmniej bardzo zbliżone. Nalepka USA to chyba wynik twórczości poprzedniego użytkownika...? Co jest z tyłu kolumny napisane?Wartość? Sentymentalna. O ile są w stanie w pełni sprawnym z działającym średniotonowcem i nie zniszczone, to sądzę, że powiedzmy w granicach 500 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcioo91 Napisano 23 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 z tyłu nic nie pisze ja je miałem razem z wiezą pioneer vsx 5000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamcioo91 Napisano 23 lutego 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 Cytat z tyłu nic nie pisze ja je miałem razem z wiezą pioneer vsx 5000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 23 lutego 2016 Udostępnij Napisano 23 lutego 2016 Bez nazwy nie da się oszacować. Ale jest jeszcze jedna metoda wyjecie głosnika. NA głośniku powinno pisać jaka to firma. Jak ujrzysz Tonsil jestes w domu Te głośniki mają dla niektórych duża wartość. (500zł)Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts