Arko55 Napisano 28 kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 28 kwietnia 2016 Witam czy słuchaliście utworów takich jak The Prodigy - Warrior's DanceAtari Teenage Riot - SpeedThe Nycer feat. Deeci - Losing Controlmimo że słuchałem we FLAC brakuje dynamiki i czystości czy u was były również takie słabe wrażenia odsłuchowe dla przykładu takich kawałków ?zaś wiele innych utworów super brzmi ale czasem szkoda że trafiają się takie fajne kawałki a nie ma tej jakości pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 20 maja 2016 Udostępnij Napisano 20 maja 2016 jeśli ktoś zrobił flac z mp3 to czemu tu się dziwić? Flac'a można zrobić ze wszystkiego. Najważniejsze jest źródło i sam proces konwersji (nie wspominając o sprzęcie). Niejednokrotnie słyszałem flac'i o marnej jakości. Niektórzy nawet "z mega wyobraźnią" robią flac'i 192 z płyt CD i czują, że jest lepiej niż z cd. Jakaś masakra normalnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 20 maja 2016 Udostępnij Napisano 20 maja 2016 A nieraz bywa tak, że po prostu te nagrania są fatalnie zrealizowane. To wcale nie ewenement.Trzeba by sprawdzić, porównać z oryginalnymi płytami. Bywają takie nagrania na CD, że inne na marnych mp3 brzmią lepiej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simson Napisano 21 maja 2016 Udostępnij Napisano 21 maja 2016 f1angel zgadza się jak najbardziej. Wytwórnia wytwórni nie równa. Można na necie znaleźć te, które płyty wypuszczają wyśmienite. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 31 maja 2016 Udostępnij Napisano 31 maja 2016 Przed chwilą usunąłem z wątku dwa wpisy spamera z reklamą.Wątek planowany jest do zamknięcia, ponieważ stanowi w chwili obecnej wylęgarnię spamerów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts