jale Napisano Środa o 18:59 Udostępnij Napisano Środa o 18:59 6 godzin temu, stach_s napisał: https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-kudos-x2-audiofilski-angielski-zestaw-w-idealnym-stanie-CID99-ID13gXPl.html Proszę brać, póki są dostępne, bo zastanawiam się czy nie kupić drugiej pary jako backup Kiedyś zastanawiałem się nad nimi, są na OLX już dłuższy czas. Czy one są nie aż tak dobre jak można by się spodziewać po marce, że tak długo nie znalazły nabywcy? Czy one wystarczająco nagłośnią 25 metrowe pomieszczenie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano Środa o 19:08 Udostępnij Napisano Środa o 19:08 Na 25 metrach, to nie wiem jak się odnajdą, ale u mnie na około 18 jest super. Możesz spróbować poszukać nowszej, trochę większej wersji, czyli X3... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panbulka_ Napisano Czwartek o 16:09 Udostępnij Napisano Czwartek o 16:09 Od Września posiadam Kudos Cardea C2 grają u mnie na około 18 m i jest naprawdę fajnie Na sąsiednim forum czytałem, że słaby bas. Od tego czasu kupiłem stremer oraz kobinowałem dużo z kabelkami RCA oraz USB i teraz mogę powiedzieć, że jestem w pełni zadowolony Co do marki Kudos wydaje mi się, że poprostu mało znana u nas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts