michalwronki Napisano 11 maja 2016 Udostępnij Napisano 11 maja 2016 Witam wszystkich.Mam do Was pytanie i prośbę w doborze sprzętu, dla mojego przyjaciela.Otóż już naświetlam sprawę.Potrzebny sprzęt na taras, kwota jakieś 200 na kolumny i 300 na amplituner, amplituner z tego względu, że jest wiadomo tuner FM, Fajnie aby były wyjście usb.Nie mają być to jakieś wielkie imprezy, tylko tak, aby coś tam grało i miło spędzało się czas, no i aby dźwięk był w miarę przyzwoity.Wiem, że kwota nie jest zbyt wielka, ale może wiecie, co mogłoby to być.Czy sprzęt nowy, czy śmigany? szczerze nie wiem, co byłoby lepsze?Zdam się na Waszą wiedze i doświadczenie, trochę tutaj już jestem i wiem, że potraficie pomóc.PS. Pewnie był już taki temat na tym forum, ale sami wicie jak to jest ( podobny, ale jednak inny )Z góry dziękuje, za jakiekolwiek wskazówki i sugestie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 12 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 maja 2016 Mogę liczyć na Waszą pomoc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 13 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 maja 2016 Okej. Dziękuję za pomoc hehe. Temat nie aktualny. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę Temat do usunięcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 14 maja 2016 Udostępnij Napisano 14 maja 2016 Napisałeś "Potrzebny sprzęt na taras, kwota jakieś 200 na kolumny i 300 na amplituner, amplituner z tego względu, że jest wiadomo tuner FM, Fajnie aby były wyjście usb."Przecież wystarczy chwila na allegro i już wiesz, że w tej cenie nie kupisz amplitunera z USB oraz kolumn.Miniwieżę - jak najbardziej (nawet nową). Ale nie oddzielne komponenty.Więc się zdecyduj, czego potrzebujesz. Cytat Okej. Dziękuję za pomoc hehe. Temat nie aktualny. A coś Ty taki w gorącej wodzie kąpany?Niedawno temat założyłeś i już kapitulacja? Przecież wiadomo, ze to musi potrwać.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 14 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 maja 2016 RoRo nie, no okej...może zle to zabrzmiało...kolega wybrał sam, jeszcze nie kupił, ale mówi, że bedzie chyba fajne - chodzi o dzieci...karaoke itdciekawe jak to wogóle brzmi itd...te 200 wat? chyba, że pobór prądu coś podobnego, chodzi o to aby coś tam plumkało w tle, podczas relaksu na tarasie. Wiem, że za takie $ szału pewnie nie będzie....ale, ale ????????????http://allegro.pl/mocny-wzmacniacz-stereo-...5623502635.htmlPs. A MOŻE MACIE JAKIEŚ PROPOZYCJE ? RAZ JESZCZE PRZEPRASZAM Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalwronki Napisano 26 maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 maja 2016 Witam moi Drodzy. Jak sądzicie, jest to dobry wybór? Miał ktoś do czynienia z tego typu wynalazkiem? Jedyne, co za tym przemawia, to funkcjonalność Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mordor12 Napisano 26 maja 2016 Udostępnij Napisano 26 maja 2016 Witam , a ja na miejscu Twojego kolegi bym zastanowił się nad taką mini wieżą, oczywiście używką. Czasem na allegro się zdarzają.http://www.rtvagd.sklep.pl/panasonic/sc_akx52eg_k_47862.php5Moim zdaniem na taras nic lepszego w tej kwocie nie potrzeba. Sprzęt gra głośno, mocno, czyta mp3, cd, ma radio, wejscie mikrofonowe.Miałem dokładnie ten model i sprzedałem za 500 zł. Wiadomo , że dźwięk nie był jakiś wyrafinowany ale naprawdę mocno to grzmiało Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts