127danio Napisano 4 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2016 Witam, nie będę się rozpisywał. Mam laptopa podpiętego pod tv samsung smart tv, a do tv zestaw 2.1 firmy Genius. Jakiś badziew 30-sto watowy. Chodzi o to, że lubię głośno posłuchać muzyki. Bardzo głośno. Doradzicie mi coś w rozsądnej cenie? Może być używane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 4 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2016 Właśnie, że powinieneś się rozpisać i to bardzo. Im więcej tym lepiej. Bo inaczej jak Ci pomóc?Popatrz tu i napisz poprawnie pierwszy post:http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlMam nadzieję, że wiesz w jakim dziale napisałeś? To zakładka stereo. Tu nie polecamy kolumn (bo chyba kolumn a nie samych głośników szukasz?)komputerowych. Większość takich do stereo są to kolumny pasywne, więc trzeba je napędzić wzmacniaczem albo amplitunerem stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 czerwca 2016 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2016 Witaj,Nie odpowiemy bo nic nie wiemy. Jaki budżet?Jakie pomieszczenie?Mieszkasz w domu czy bloku? Lubisz soczysty bas przesuwający ściany?Po co mi wiedzieć jaki masz telewizor? Słuchasz z Youtuba? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts