127danio Napisano 4 czerwca 2016 Napisano 4 czerwca 2016 Witam, nie będę się rozpisywał. Mam laptopa podpiętego pod tv samsung smart tv, a do tv zestaw 2.1 firmy Genius. Jakiś badziew 30-sto watowy. Chodzi o to, że lubię głośno posłuchać muzyki. Bardzo głośno. Doradzicie mi coś w rozsądnej cenie? Może być używane Odpisz, cytując
Angel Napisano 4 czerwca 2016 Napisano 4 czerwca 2016 Właśnie, że powinieneś się rozpisać i to bardzo. Im więcej tym lepiej. Bo inaczej jak Ci pomóc?Popatrz tu i napisz poprawnie pierwszy post:http://forum.audio.com.pl/Pierwsze-posty-i...-to-t35663.htmlMam nadzieję, że wiesz w jakim dziale napisałeś? To zakładka stereo. Tu nie polecamy kolumn (bo chyba kolumn a nie samych głośników szukasz?)komputerowych. Większość takich do stereo są to kolumny pasywne, więc trzeba je napędzić wzmacniaczem albo amplitunerem stereo. Odpisz, cytując
S4Home Napisano 6 czerwca 2016 Napisano 6 czerwca 2016 Witaj,Nie odpowiemy bo nic nie wiemy. Jaki budżet?Jakie pomieszczenie?Mieszkasz w domu czy bloku? Lubisz soczysty bas przesuwający ściany?Po co mi wiedzieć jaki masz telewizor? Słuchasz z Youtuba? Odpisz, cytując
Recommended Posts