Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Cytat

Witam.Potrzebuję kabel do mojego suba Magnata 6725a.Wcześniej miałem rca-rca profigold.Jaki polecacie tak do 120 złotych.A co myślicie o podłączeniu kabla typu Y.Będzie to lepiej grało?

A co sądzicie o melodica mdsw?
Napisano
Profigold został pod panelami,zmiana miejsca ustawienia subwoofera.Sub ma z tyłu podłączenie jakby na dwie pary kolumn.Tym się sugerowałem wybierając podłączenie typu y.To można go tak podłączyć czy zostaje kabel pojedynczńczy?
Napisano
No to w tym momencie mylimy nieco gniazda.

Profigoldem jak rozumiem miales podłączony chinch czyli jeden pojedynczy bolec w ampli i subie.

To wejście to typowe rozwiązanie dla podłączenia amplitunera. Gniazda głośnikowe podwójne o ktorych mówisz są dla podłączenia że wzmacniaczem.

Jak masz amplituner to jeden pojedynczy chinch i juz.
Melodika też ma taki kabel.

Pozdrawiam
Napisano
Mam tą melodice z Magnatem Sub302A i gra naprawdę dobrze daję solidny bas. Solidny kabel daj sobie spokój z profigoldem,oehlbach,Begli sub i innymi tego typu wynalazkami miałem jedną i druga firmę i kable kurzą się w szufladzie Melodica gra najlepiej z nich
Napisano
Cytat

Mam tą melodice z Magnatem Sub302A i gra naprawdę dobrze daję solidny bas. Solidny kabel daj sobie spokój z profigoldem,oehlbach,Begli sub i innymi tego typu wynalazkami miałem jedną i druga firmę i kable kurzą się w szufladzie Melodica gra najlepiej z nich

Dzięki.
  • 2 years later...
Napisano

Witam

Odgrzeje troche temat

Szukam jakiegos w miare dobrego przewodu(2/3m) do podlaczenia suba magnata supreme 302A do pioneera vsx528 tak +/-50zl. Do tej pory znalazlem  kable Prolinka, Bridge, bandrige i jakies noname. Czy w tej cenie da rade cos przyzwoitego kupic? 

Czy przewod Alphard DaVinci bedzie dobry? Moge od kolegi odkupic za ok 50zl?