Trojan Napisano 6 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2016 Witam, planuje zakup kina domowego - trafiła mi się okazja - konkretnie chodzi o model Sony SEN-6620. Teraz zauważyłem że w sumie nie wiem jak to podłączyć do komputera (czy się da w ogóle) - jakie potrzebna kable jeśli się da i jak to zrobić żeby działały wszystkie 5 głośników i subwoofer. Jeśli nie ma możliwości podłączenia to nie będę kupować, bo chciałem mieć kino do filmów odtwarzanych na tv z komputera.W komputerze mam zwykłą kartę dźwiękową RelatekHD Audio, w razie potrzeby mogę kupić inną w rozsądnej cenie, tylko czy jest sens?Proszę o pomocW załączniku zdjecie tylnego panelu amplifiera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 sierpnia 2016 Podlaczysz najprostszym kablem jack na dwa chincze. Jednak to starszy model amplitunera bez wejść cyfrowych co za tym idzie bez prawdziwego dźwięku dookolnego. Stąd też kwestia za ile masz ten zestaw? Jakie tam są kolumny? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 10 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2016 Cytat Podlaczysz najprostszym kablem jack na dwa chincze. Jednak to starszy model amplitunera bez wejść cyfrowych co za tym idzie bez prawdziwego dźwięku dookolnego. Stąd też kwestia za ile masz ten zestaw? Jakie tam są kolumny? 400 pln, W skład zestawu wchodzi:2x kolumna frontowa SS-E662v trójdrożne 160W1x kolumna centralna SS-CN10 80W2x głośniki tylne SS-U10 80Wsubwoofer SS-W662E 80WAmplituner TA-AV561Zmieniarka płyt CDP-C661Zmieniarka kaset TC-WR661Na początku załeżało mi tylko na kolumnach, ale właściciel stwierdził że jeśli to tylko całość. Na szczęście mam możliwość wypróbowania wpierw sprzętu i zapłaty dopiero jeśli mi będzie odpowiadał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2016 Ten zestaw był sprzedawany z szafką w komplecie. Ma prawie 20 lat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 11 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2016 Cytat Ten zestaw był sprzedawany z szafką w komplecie. Ma prawie 20 lat... Tak, to dokładnie ten zestaw, jeśli jednak wszystko byłoby sprawne to czemu miała by to być wada? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 sierpnia 2016 Chłopie jeśli masz możliwość odsłuchu to się nie wahaj. Za 400 zł i tak nie kupisz nic lepszego. Jak działa i odpowiada ci dźwiękowo to bierz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts