Piotr Tchórz Napisano 11 września 2016 Udostępnij Napisano 11 września 2016 Proszę o pomoc.Zakupiłem YAMAHA RN500 + HECO MS 900.Żony siostra się zapaliła, wręcz wybuchła. Poprosiła mnie o pomoc. Musi mieć coś dobrego !Wymagania:- do 5000 PLN- moja yamaha jej się nie podoba (kobieta) chce żeby grało podobnie - musi być ładny- musi grać ładnie- czarny- tylko heco ms 500- bas najważniejszy (słucha głownie rocka)- posiada dużo płyt i zaletą było by cd w zestawie, choć nie jest to priorytetem !!!!Czy PIONEER XC-HM82-K HM82 HECO MS500Jeśli nie to co?Podoba jej się HARMAN KARDON, pytanie, który pociągnie:)Jeśli chodzi o wymagania sprzętowe to złącza optyczne, posiada smart tv Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 12 września 2016 Udostępnij Napisano 12 września 2016 Pokaż jej Pioneer'a SX30 albo Onkyo TX-8150. Czy są ładne? Kwestia gustu.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 września 2016 Udostępnij Napisano 12 września 2016 Witaj, czy onkyo 8150 jej się spodoba? Bo to lepsza opcja od pioneera. W tej cenie celował bym w heco 900.W przypadku wycen lub pytań zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts