adammada Napisano 25 września 2016 Udostępnij Napisano 25 września 2016 Mam amplituner kina domowego Panasonic SA-PT150 ale nie ma on wyjścia RCA (lineout) ani cyfrowego ani nawet wyjścia słuchawkowego, jedynie line in oraz euroscart. Z powodu gniazda USB chcę go wykorzystać jako źródło.Jak podłączyć go do wzmacniacza?Na sąsiednim forum znalazłem taki pomysł. Co prawda wymyślony z innym przeznaczeniem ale może nada się w tym przypadku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 26 września 2016 Udostępnij Napisano 26 września 2016 Jeśli masz Scart to tylko kabel Euro-cinch i działa... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 września 2016 Udostępnij Napisano 26 września 2016 Scart czyli Eurozłącze powinno być dwukierunkowe. Jeśli u Ciebie to nie działa to dzielnik napięcia na pewno pomoże. Dobrze rozumiem że chcesz ten amplituner Panasonica wykorzystać jako źródło do innego kina/wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adammada Napisano 26 września 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 września 2016 Dokładnie tak, ma być podłączony do wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts