vankalel Napisano 29 listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 listopada 2016 WitamNiedawno kupiłem QUADRAL QUINTAS 6500 i DENON AVR-X1300WChciałbym teraz dokupić jakiś subwoofer do 1500zł może być mniej lub troszkę drożej. Tylko jaki? A może wybrać jakieś tańsze dwa? bo do tego Ampli można podpiąć dwa subwoofery. i jeszcze może bym dokupił jakieś tylne głośniki do 600zł (teź mogą być tańsze lub troszkę droższe) myślałem o Melodika BLS20 ale może Wy jakieś polecicie ?Mój pokój ma około 30m2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 29 listopada 2016 Udostępnij Napisano 29 listopada 2016 Ile masz kolumn w swoim zestawie? Same fronty czy komplet 5 kolumn?Jeżeli masz już 5 kolumn, to raczej nie ma sensu kupować kolejnych 2, bo mało jest filmów wykorzystujących sensownie więcej niż 5 kanałów.Co do subwoofera - to lepiej kupić 1 porządny...Choćby Tannoy Arena 300 lub 500.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vankalel Napisano 29 listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2016 Mam zestaw 5 kolumnA do gier na ps4 by sie nie przydały? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 listopada 2016 To zostaw już taki set jaki masz.A do tego pomieszczenia faktycznie rozważył bym dwa klipsch r10sw.Tutaj się z RoRo będę sprzeczal ale po to jest forum nie gryziemy się tylko dyskutujemy.Tannoy arena dobry sub. Miękki nisko schodzący.Widzę że szukasz do gier. Na prawdę myślę że dwa r10 zrobią tam furorę w takim pomieszczeniu.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 30 listopada 2016 Udostępnij Napisano 30 listopada 2016 Do PS4 mogą być i dwa suby...Ale do muzyki wolałbym 1 - ale lepszy.Oba rozwiązania będą OK i zrobisz jak chcesz.Poprawa będzie na pewno.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 grudnia 2016 Udostępnij Napisano 1 grudnia 2016 A no to się zgodzę. Wracając do tyłów to te bls od melodika to fajne kolumny. Polecam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts