Santa Muerte #1 Napisano 16 grudnia 2016 Witam serdecznie,Mam 2 letniego synka, który zablokował przyciski w amplitunerze. Tz. wszystkie klikają - więc powinny chodzić. Jednakże tak nie jest. Działa On/OFF i regulacja głośności. Natomiast funkcje tylko mogę przełączać z pilota co jest bardzo problematyczne ponieważ nie mam fabrycznego pilota tylko korzystam z logitech harmony, a tam brakuje kilka kluczowych funkcji.Czy ktoś spotkał się z tym problemem w tym lub innych modelach yamahy? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iron #2 Napisano 16 grudnia 2016 Witam.Spróbuj odłączyć amplituner od prądu na kilka minut. Jeśli to nie pomoże , to można spróbować opcji resetu amplitunera do ustawień fabrycznych.O ile się nie mylę to Yamaha ma taką funkcję. Trzeba sprawdzić w instrukcji.Właśnie znalazłem w sieci https://www.manualslib.com/manual/197392/Ya...57.html?page=55 Warto spróbować Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #3 Napisano 16 grudnia 2016 Czujesz pod przyciskiem kliknięcie?Rozumiem że zablokował funkcyjnie, a nie mechanicznie?Wtedy reset pomoże. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach