Dali Napisano 25 marca 2021 Udostępnij Napisano 25 marca 2021 Hmm, czy mógłbyś mi to wyjasnic🤔 Dzieki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 25 marca 2021 Udostępnij Napisano 25 marca 2021 1 minutę temu, Dali napisał: Hmm, czy mógłbyś mi to wyjasnic🤔 Dzieki! Jak będą grały za jasno, to za pomocą jakiegoś Equalizera opuść wyższe częstotliwości, które są trochę podbite wg zlinkowanych przeze mnie pomiarów (gdzieś od 3kHz). Coś takiego: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dali Napisano 25 marca 2021 Udostępnij Napisano 25 marca 2021 Hmm, czy mógłbyś mi to wyjasnic🤔 Dzieki! Ok, ale czy polecisz jakiś wzmacniacz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 25 marca 2021 Udostępnij Napisano 25 marca 2021 4 minuty temu, Dali napisał: Ok, ale czy polecisz jakiś wzmacniacz? Branża na pewno coś poleci. Jak chcesz dobrą używkę, to musisz spytać starych wyjadaczy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 26 marca 2021 Udostępnij Napisano 26 marca 2021 Tak z nowych NAD 356 BEE i Magnat MR 780 to dobrzy kompani. Ze starszych wzmacniaczy co prawda nie z wejściem optycznym ale znajdziesz Roksana K2. Może zostanie na prosty DAC jak Musical Fidelity VDAC II? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinjoseph Napisano 10 listopada 2022 Udostępnij Napisano 10 listopada 2022 Dzień dobry Podłączę się do tematu. Posiadam już swój zestaw grający (kolumny, wzmacniacz lampowy na lampach 300b, gramofon) jednak ciagle mało poszukuje kolumn z dobrym basen:) Znalazłem kilka egzemplarzy: Revox forum B MkII Goodmans Magnum K2 Pioneer CS E-730 Marantz HD-540 Może ktoś z Was miał doczynienia z tymi głośnikami. A może polecicie coś od siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts