Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam wszystkich

Chciałbym zapytać czy któryś z użytkowników forum miał przyjemność słuchać głośników tej marki (Audium). Widziałem je ostatnio w prasie i bardzo mnie zaintrygował ich wygląd jak i sama recenzja, którą otrzymały. Interesują mnie głośniki monitory Comp 3. Proszę osoby, które miały styczność z tymi głośnikami o wypowiedź i swoją ocenę.

Pozdrawiam,
D.
Napisano
Słuchałem kolumn tej marki na Audio show w listopadzie 2016. Niestety ( dla twego pytania) wersji podłogowej z CD Audio Research i wzmacniaczem Arini. http://www.ariniaudio.pl/audioshow-2016-au...able-individual
Ciężko się odnieść do drogich kolumn właśnie bez kontekstu ceny, oczekiwań, gustu i reszty toru, który też był nietuzinkowy.
Napiszę krótko bo i tak chodzi Ci o monitory...
Brzmienie tych podłogówek ( niewielkich) określiłbym jako dokładne, bardzo żywe, bliskie, z precyzyjnymi źródłami instrumentów ( słuchałem muzyki poważnej) . Brzmieniu brakowało nieco monumentalności, ciepła, masy.
Napisano
Witam kolumny naprawdę warte zainteresowania, chcesz kupić nowe czy używane? jak wspomiał Angel miałem je kilka dni, zobacz zdjęcia z posta, jak chcesz podeślę ci na priv namiary.
Kolumny naprawdę w idealnym stanie są w okolicach Starogardu Gdańskiego.
Napisano
Cytat

Witam kolumny naprawdę warte zainteresowania, chcesz kupić nowe czy używane? jak wspomiał Angel miałem je kilka dni, zobacz zdjęcia z posta, jak chcesz podeślę ci na priv namiary.
Kolumny naprawdę w idealnym stanie są w okolicach Starogardu Gdańskiego.

Witam,

Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję ale byłem mocno zajęty. Jeżeli miałbym kupować to myślałem o nowych. Jak głośniki wypadają na tle np. Dali Opticon 2?

Pozdrawiam
D.
Napisano
Luschio jeżeli to do mnie to przeceniasz moją wiedzę i doświadczenie icon_smile.gif wrażenia opisałem w poście, mogę tylko dodać że niezbędny będzie odsłuch ale to przecież rzecz oczywista, powodzenia, może któryś z forumowiczów będzie Ci w stanie pomóc