carlosuk Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Witam wszystkich.Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie poskładanie sobie kina domowego,w obecnej chwili mam Marants NR-1501 (wu mnie tylko mieści sie wersja slim)I tu zaczynają się schody,miejsce na głośnik centralny mam 40x13,5cm wiec nie mam zbyt dużego pola manewru inna opcja z przodami i tyłami :)tutaj mam większe pole manewru.Macie możne macie jakieś propozycje co do głośnika centralnego ?Tak wygląda mój salonik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Fajnie że założyłem drugi wątek. Zamiast uaktualnić pierwszy. Może będą inne propozycje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Cytat Fajnie że założyłem drugi wątek. Zamiast uaktualnić pierwszy. Może będą inne propozycje Kolega Carlosuk przez pomyłkę zdublował swój wpis (co się czasami zdarza) i niezwłocznie zgłosił "dubla" do usunięcia, więc wszystko jest OK.Zainteresowanych zapraszam tutajhttp://forum.audio.com.pl/index.php?showtopic=45850&hl=Na prośbę autora zamykam (potem usunę) bieżący wątek...PozdrawiamPS. InsideTheReactor - Tobie też się zdarzyło zdublować post - i nic , a wystarczyło to zgłosić do Administratora/Moderatorów ... (jak od razu zrobił to Carlosuk) Więc zdarzają się takie rzeczy i jest to normalne, nie ma co tego specjalnie roztrząsać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts