Oxywie Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Cześć.Dlaczego w zakładce Testy całkowicie pominięto markę Onkyo ? Pzdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 15 lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 lutego 2017 Ponieważ za testy marki Onkyo "odpowiedzialne" jest czasopismo "Hi-FI Choice", a my jesteśmy na forum magazynu "Audio" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InsideTheReactor Napisano 16 lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 Audio nie ma umowy z firmą eic. Więc nie znajdziesz tu testów onkyo, klipsch, tannoy, quadral itp.Którego modelu test potrzebujesz to dostarczenie ci niezależny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxywie Napisano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 CP-1050Dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 Zadziwiająco jak na Onkyo dobry gramofon. Ale nie byłbym sobą gdybym nie zapytał dlaczego on?Do jakiego systemu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxywie Napisano 16 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 lutego 2017 Do tego, który mi wysłałeś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 lutego 2017 Przepraszam cię ale musisz mi przypomniećJestem teraz bez dostępu do naszego systemu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oxywie Napisano 17 lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 lutego 2017 8150,353 i quantum 677.Pzdr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 17 lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 lutego 2017 I chcesz wydać 2000 zł na gramofon? Źródło to bardzo ważna rzecz. Ale z tańszych dobrych propozycji jest teac i audio technica.Ten onkyo miałem tylko przez chwilkę bo od razu sie sprzedał. Pamiętam że jak przyjechał to byłem bardzo zdziwiony jego jakością. Onkyo nigdy nie należał do liderów analogu, a tu taka niespodzianka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts