stefa.1984 #1 Napisano 3 maja 2008 Witam,Od jakiegoś czasu zacząłem interesować się zestawem KD, z tego względu że niedługo chce sobie jakiś skompletować. Narazie mam w zamyśle dwie pozycje, mianowicie:- Denon avr-1706- koda av-702 5.0myślę, że taki denon w pełni wykorzysta kolumny kody. Jednakże moje pytanie jest inne, czym się różni koda av-702 od koda av-702 v.2 czyli w wersji drugiej? narazie wiem tylko że ceną. Jest ktoś może w temacie i wie czy różnica jest znacząca? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
araqo #2 Napisano 5 maja 2008 Taki Denon w pełni wykorzysta kolumny kody, ale kolumny kody nawet w części nie wykorzystają Denona. Poszukaj lepszych, jakieś Jamo np. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
audionet #3 Napisano 9 maja 2008 Napisz maila do dystrybutora Kody ,powinien udzielić wyczerpującej temat odpowiedzi.Jeśli nie napisz o tym na forum to pomaga. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoRo #4 Napisano 10 maja 2008 Cytat Taki Denon w pełni wykorzysta kolumny kody, ale kolumny kody nawet w części nie wykorzystają Denona. Poszukaj lepszych, jakieś Jamo np. Te Kody 702 są niezłe!A co do sugestii o zakupie JAMO, to bez podania modelu jest to trochę bez sensu. Bo JAMO robi kolumny tańsze i słabsze (najprostsze serie typu PJ 6000, S406 czy S416 ) od Kody 702, ciekawe modele z zakresu 2-5 tysięcy, a także i te kwalifikujące się w Hi-end. stefa.1984Gdzieś słyszałem, że fronty w wersji 2 mają ekranowane głośniki - ale czy jest to jedyna zmiana? Wymiary i parametry kolumn w obu wersjach są takie same, natomiast nie znam modeli głośników zamontowanych w tych kolummnach.Prawdopodobnie różnice między tymi wersjami są minimalne...Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach