Polll Napisano 4 maja 2017 Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Prosze o pomoc jaki wzmacniacz do kolumn roth Oli 50 ? Dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 4 maja 2017 Udostępnij Napisano 4 maja 2017 To bardzo skuteczne kolumny z bardzo wrażliwą wysokotonówką. Nie może to być wzmacnaicz słaby bo najmniejsze przesterowanie skutkuje przepaleniem tweetera. W jakim budżecie poszukujesz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polll Napisano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Budżet to około 4000 zł dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 4 maja 2017 Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Skąd je wziąłeś? Prawdę mówiąc nigdy ich nie widziałem na polskim rynku. W porównaniu do reszty serii Roth miał wstegoey sopran. Nie mam zielonego pojęcia jak gra. Jeśli jest tak jak pisze rms to szukaj musical fidelity m5, Z nowych cayin mt35s Pozdrawiam i zapraszam Możesz u nas wypożyczyć wzmacniacz a jako forumowicze masz przewidziane rabaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polll Napisano 4 maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 4 maja 2017 Dziekuje za info kupiłem je 5 lat temu w UK jeszcze raz dzieki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 maja 2017 Udostępnij Napisano 5 maja 2017 A no właśnie. To by się zgadzało. No to jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania to zapraszam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts