Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Dzień dobry,

Słucham słuchawek nausznych (nie za wielkich) do słuchania muzyki (pop, rock, hip hop) głównie z komputera, rzadziej z telefonu. Najlepiej byłoby, gdyby były składane lub bezprzewodowe (wtedy jestem w stanie dać więcej). Nie chcę zbyt mocnych basów.

Swojego czasu miałam ATH-SJ55BK i byłam bardzo bardzo zadowolona - idealne pod wzg. rozmiaru i dźwięku.

Teraz jestem w stanie dać więcej i jeśli będą bezprzewodowe, tym lepiej.

Najlepiej w kolorze białym ;-)

Napisano

Witaj

Słuchawki które przyszły mi do głowy to AKG K845 BT. Są one jednak słuchawkami wokółusznymi, lecz o niezbyt dużych padach. Producent twierdzi ze są składane. Jednak ich składanie ogranicza się do możliwości ułożenia muszli słuchawek tak aby można je było położyć płasko. Są sprzedawane również w kolorze białym. Ich cena jest wyższa od zakładanej. Na ceneo najniższa oferta to ponad 950 zł. Problem z tym ze składane słuchawki nauszne są z reguły przewidziane do użytku na zewnątrz i zwykle oferują większe dawki basu. Szukając tańszych, może faktycznie warto pomyśleć o którymś z modeli Aodio-Technica.