Mikolaj118 Napisano 5 lipca 2017 Udostępnij Napisano 5 lipca 2017 (edytowany) Witam, zakładam temat bo nigdzie indziej nie otrzymałem satysfakcjonującej odpowiedzi. Posiadam sprzęt celestion w którego skład wchodzą dwa głośniki F10 , jeden centralny f35c oraz Subwoofer S80.Pytanie numer jeden, jak podłączyć głośniki pod ten oto subwoofer, jestem zielony i proszę o wyrozumiałość. I czy jest ktoś kto byłby w stanie wycenić posiadany przeze mnie sprzęt? Byłbym wdzięczny! Pozdrawiam Edytowano 5 lipca 2017 przez Mikolaj118 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PromatAudio Napisano 6 lipca 2017 Udostępnij Napisano 6 lipca 2017 Kolumienek nie podłączasz do suba. Wszystko podłączasz do amplitunera kinowego. Te zaciski głośnikowe w subie wykorzystujesz jeśli amplituner nie ma wyjścia na subwoofer. Do kompletu brak kolumn frontowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 lipca 2017 Udostępnij Napisano 7 lipca 2017 Dokładnie. A co do wyceny to rozumiem że nie chcesz go zostawić tylko sprzedać? Nie szukamy amplitunera? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts