noszetrampki Napisano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 10 sierpnia 2017 Cześć, poszukuję zamiennika dla Fiio LU1, ponieważ nie mogę znaleźć tej przejściówki w żadnym sklepie. Jeżeli jednak znacie sklep, który ją jeszcze sprzedaje, byłbym wdzięczny za linki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noszetrampki Napisano 3 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 3 października 2017 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 4 października 2017 Udostępnij Napisano 4 października 2017 Potrzebujesz dokładnie takiego jak LU1, czy może być przejściówka/rozgałęziacz z minijack 4stykowy na 2 gniazda: jedno do słuchawek, a drugie do mikrofonuhttp://allegro.pl/kabel-adapter-mini-jack-3-4-pin-sluchawki-mikrofon-i5826872755.html?no-rwd=1 Albo skontaktuj się np. z tym sprzedawcą (z obu stron wtyk 4pin), czy nie ma takiego kabla 4pin wtyk/gniazdo jak potrzebujesz...http://allegro.pl/kabel-audio-mini-jack-4-pin-3-5mm-stereo-aux-1m-i6775358675.html Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noszetrampki Napisano 11 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 11 lutego 2018 (edytowany) Do przejściówki podpinałem Sony Ericsson MH1, to nie wiem, czy ten rozgałęziacz dałby radę. Jeżeli chodzi o samą przejściówkę, to jest jeszcze do kupienia LU2. Chodziło mi konkretnie o kształt LU1, który bardziej mi pasuje. Przez ciągłe wyginanie LU2 psują się nagminnie. Edytowano 11 lutego 2018 przez noszetrampki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 12 lutego 2018 Udostępnij Napisano 12 lutego 2018 (edytowany) Tu nie jest potrzebny przedłużacz 4pin ani rozgałęźnik na osobne gniazda dla mikrofonu i słuchawek. Na wyposażeniu słuchawek Lenovo P165 jest taka przejściówka. Można je kupić za 16 zł. Jej zadaniem jest odwrócić położenie pinów mikrofonu i masy. Używałem jej do Sony Ericsson MH1. Obecnie używam do nich innej przejściówki. Ta powinna być dużo trwalsza, bo nie zawiera odcinka przewodu i cała jest wykonana z metalu. Edytowano 12 lutego 2018 przez MobyDick Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts