Audio Autonomy Napisano 21 września 2017 Udostępnij Napisano 21 września 2017 Widocznie CD ma dość wysoki sygnał na wyjściu (wyższy niż telefon czy tuner z zestawu), do tego spore wzmocnienie wzmacniacza i mamy taki efekt, że nie można swobodnie operować potencjometrem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 21 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 września 2017 Tak ja to rozumiem ale nie rozumiem dlaczego tak się dzieje w obrębie klocków jednej firmy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 września 2017 Udostępnij Napisano 22 września 2017 Jest to dla mnie nadal nie zrozumiałe. Dobrze że to sprawdziłeś. Ale albo CD jest coś źle ustawiony albo uszkodzony. Normalne to na pewno nie jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 22 września 2017 Udostępnij Napisano 22 września 2017 Normalne na pewno to nie jest. Jak chcesz @agaj666 to podeślij mi ten odtwarzacz, to zerknę co jest z nim nie tak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 27 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 września 2017 Dziś podłączyłem drugi, taki sam plejerek i .... nic się nie zmieniło. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 27 września 2017 Udostępnij Napisano 27 września 2017 Czyli tak ten odtwarzacz został zaprojektowany po prostu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 27 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 27 września 2017 bez sensu. Sprzedam i kupię yamahę ax10 plus cdx10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 28 września 2017 Udostępnij Napisano 28 września 2017 Można i tak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 28 września 2017 Udostępnij Napisano 28 września 2017 Tego teac, kupiłeś nowy? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 28 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 września 2017 Był nowy jakieś 10 lat temu ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 września 2017 Udostępnij Napisano 28 września 2017 Hehehe no żeby tylko Ale jeśli z innym playerem jest to samo to obstawial bym wzmak jednak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts