hadzerr Napisano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2017 Witam, tak jak w temacie, posiadam ampli yamaha r-n402D i myślę nad zmianą na onkyo tx 8150 i pytanie pojawia się takie czy zwiększy to jakość muzyki ? Zależy mi na basie ogółem więc nie wiem sam. Czy onkyo będzie lepszy ? Bo myślałem też nad yamaha r-n602 aczkolwiek jest droższy o 300zł a onkyo dorwę używany. R-N402d zakupiłem w media więc mogę jeszcze zwrócić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2017 Jak możesz zwrócić, to zwróć skoro nie jesteś zadowolony i ze spokojem szukaj innego wzmacniacza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzerr Napisano 28 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2017 Pytam tylko czy tx 8150 bd lepszy jakościowo muzycznie od r-n402D ? Lepszy bas itd ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2017 Zobacz na stronie głównej, jak powinien wyglądać pierwszy post w takich sprawach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 28 sierpnia 2017 Tak. Jest jakościowo lepszy. To odpowiednik rn602. Taniej dostaniesz u nas z kolei sxn30 dab co z kolei jest tym samym co 8150. Z tego co kojaze z innego posty to masz problemy z akustyka a nie amplitunerem Zapraszamy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts