S4Home Napisano 12 września 2017 Udostępnij Napisano 12 września 2017 W czym problem. Bierzesz od nas i sprawdzasz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmos Napisano 12 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 września 2017 Ja już ich słuchałem i bardziej pasowały mi heco 1000 ale napisaliście mi że wzmacniacz sobie z nimi nie poradzi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 września 2017 Udostępnij Napisano 13 września 2017 No ją wiem że jako branża powinienem napisać " grają dużo lepiej i oczywiście amplituner będzie wystarczajacy" Ale huba chcesz znać prawdę? Zagrają lepiej ale nie na maksa swoich możliwości. Wybór bardziej przyszłościowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmos Napisano 13 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2017 Dzięki za pomoc Temat można zamknąć. W piątek wieczorem będę miał kolumny heco 900. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 13 września 2017 Udostępnij Napisano 13 września 2017 Nie mozna. Musisz się jeszcze podzielić wrażeniami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmos Napisano 13 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2017 Ok. Miał bym je wcześniej ale mi się podobają bronzowe i w sklepie ich nie było. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 14 września 2017 Udostępnij Napisano 14 września 2017 Do nas pisałeś? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts