agaj666 Napisano 7 września 2017 Udostępnij Napisano 7 września 2017 Mam taki zestaw: Denon DCD 1550R + DENON PMA-1500R + TAGA Azure F-60. Czy warto zamienić na Denon PMA-2000R + DENON DCD-1650AR. Kolumny zostają te same. Jak jest z dostępnością laserów do 1500 R i 2000R, bo wiadomo, że to używane sprzęty i kiedyś trzeba będzie wymienić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 8 września 2017 Udostępnij Napisano 8 września 2017 (edytowany) Jaki budżet? Czy warto? Jeżeli będzie poprawa w jakości to zawsze warto. Ja jednak szukałbym lepszych kolumn najlepiej używanych. Kolumnami uzyskasz przeważnie dużo większy wzrost jakości dźwięku. Pozdrawiam Edytowano 8 września 2017 przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 września 2017 Udostępnij Napisano 8 września 2017 1500r i 2000r to przecież wzmacniacze. O jakich laserach piszesz?? Hej co jest z tym forum od jakiegoś czasu? Tak pm2000r jest lepszy od 1500r. Dość znacznie. O dcd się nie wypowiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agaj666 Napisano 8 września 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 września 2017 Masz rację, wkradły sie dość istotne literówki ale wiadomo, że pytam o lasery do cd-ków. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 września 2017 Udostępnij Napisano 9 września 2017 No właśnie dość istotne a nikt nie interweniuje. Co do wzmaka jak mówiłem wczesniej tak różnica jest. Co do CD po prostu nie wiem czytam jest ten sam laser czy też nie, dlatego się nie wypowiadam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FANBOGO Napisano 21 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2023 Dnia 7.09.2017 o 20:20, agaj666 napisał: Mam taki zestaw: Denon DCD 1550R + DENON PMA-1500R + TAGA Azure F-60. Czy warto zamienić na Denon PMA-2000R + DENON DCD-1650AR. Kolumny zostają te same. Jak jest z dostępnością laserów do 1500 R i 2000R, bo wiadomo, że to używane sprzęty i kiedyś trzeba będzie wymienić. Tak warto zmienić na DCD 1650 AR. Kupowałem w salonie przedstawiciela na Polskę i miałem możliwość odsłuchu, najpierw był podłączony niższy model a później 1650 AR. Różnica w brzmieniu muzyki ogromna. 1 minutę temu, FANBOGO napisał: Tak warto zmienić na DCD 1650 AR. Kupowałem w salonie przedstawiciela na Polskę i miałem możliwość odsłuchu, najpierw był podłączony niższy model a później 1650 AR. Różnica w brzmieniu muzyki ogromna. Nie ma problemu z dostępnością laserów. Właśnie po 17 latach od zakupu będzie wymieniany laser. Praktycznie nic więcej z odtwarzaczem się nie działo przez ten czas. Super odtwarzacz muzyki na wysokim poziomie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 Jak to znalazłeś? Jesteś górnikiem? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FANBOGO Napisano 22 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2023 38 minut temu, Piotr Sonido napisał: Jak to znalazłeś? Jesteś górnikiem? Witaj. Przez przypadek, wiem, wiem - późno. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 23 sierpnia 2023 Udostępnij Napisano 23 sierpnia 2023 Nie tyle poźno co po 5 latach po prostu nie potrzebnie już, zapewne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts