Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)
16 minut temu, DiBatonio napisał:

Gdyby w ten sposób podchodzić do wpisów na forum, to masz tu od groma lokowania produktów audio. 😉

No i właśnie trzeba sobie zdawać z tego sprawę.

46 minut temu, Czuczu napisał:

Sprzęt jest genialny.

Jeszcze ktoś uwierzy i to kupi.

I nie twierdzę że nie gra to fajnie , ale jak już to w odpowiednich warunkach które autor postu ma w pokoju oraz na jego "uszy" i wymagania.

A genialne rzeczy to tylko istnieją w kuchennych rewolucjach

Edytowano przez Sundin997
Napisano
47 minut temu, Sundin997 napisał:

Jeszcze ktoś uwierzy i to kupi.

I nie twierdzę że nie gra to fajnie , ale jak już to w odpowiednich warunkach które autor postu ma w pokoju oraz na jego "uszy" i wymagania.

A genialne rzeczy to tylko istnieją w kuchennych rewolucjach

Moim zdaniem czepiasz się. Ktoś napisał swoje zdanie. Po to m.in innymi to forum jest. Ma zajawkę na nowy sprzęt. A że użył słowa " genialnie"? Naprawdę uważasz, że ktoś przeczytawszy " genialnie" poleci od razu do sklepu? 😉Bez obrazy ale takimi kontrami trochę zniechęca się innych do wyrażenia swoich opinii.

Miłego wieczoru 🙂

Napisano
1 godzinę temu, Jarek Ch. napisał:

Moim zdaniem czepiasz się. Ktoś napisał swoje zdanie. Po to m.in innymi to forum jest. Ma zajawkę na nowy sprzęt. A że użył słowa " genialnie"? Naprawdę uważasz, że ktoś przeczytawszy " genialnie" poleci od razu do sklepu? 😉Bez obrazy ale takimi kontrami trochę zniechęca się innych do wyrażenia swoich opinii.

Miłego wieczoru 🙂

Nie zawsze się czepiałem,ale zrozumiałem że większość postów na tym forum to jedna wielka dezinformacja.

I wszyscy w tym siedzimy.

Napisano
20 godzin temu, Sundin997 napisał:

Nie zawsze się czepiałem,ale zrozumiałem że większość postów na tym forum to jedna wielka dezinformacja.

I wszyscy w tym siedzimy.

Serio tak uważasz? Kto Cie i gdzie dezinformował? No i druga sprawa skąd w takim razie ochota na przebywanie tutaj? Nie musisz, czy jednak ktoś Ci kazał? 

Ciekawy wpis.