bass Napisano 23 marca 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Mam płytkę, na której jest napisane DTS, mój amplituner też ma DTS, ale odczytuje ją jako Dolby Digital 2.0 i nie mam efektów, co robić? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 23 marca 2007 Udostępnij Napisano 23 marca 2007 Nic nie piszesz o odtwarzaczu DVD i jak skonfigurowane jest ustawienie AUDIO, jakim kablem jest on połączony z ampli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bass Napisano 4 kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 kwietnia 2007 Kabel pojedynczy z wyjścia coax. Nic nie konfigurowałem na normalnych dvd gra dobrze tylko ta z DTS nie chce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 5 kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 5 kwietnia 2007 W odtwarzaczu, w ustawieniach AUDIO, powinno być ustawione PCM Bitstream. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts