malwina685 Napisano 2 października 2017 Udostępnij Napisano 2 października 2017 Witam mam problem Dostałam za darmo zestaw i próbuje go podpiąć do TV subwoofer z regulacją głosu oraz 5 głośniczków podpiełam kabelkiem minijack - 2RCA ( wyjscie sluchawkowe TV do stereo na subwoofer) i zamiast głosu z każdego głośniczka gra TYLKO subwoofer Pomocy nie znam się na tym - w załączniku zdjęcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 października 2017 Udostępnij Napisano 2 października 2017 Przecież wyjaśniłem ci na innym forum. Nie pomogło? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwina685 Napisano 2 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2017 7 minut temu, S4Home napisał: Przecież wyjaśniłem ci na innym forum. Nie pomogło? no własnie odpisałam tam ale czeka na jakies akceptacje administratora a euro chinch nie próbowałam bo pisaliście ze beda opóźnienia w glosie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 2 października 2017 Udostępnij Napisano 2 października 2017 Opóźnienie to raczej będzie małe - nie stresuj się tym. Przejściówka euro-cinch jest dość dobrym rozwiązaniem dla analogowych połączeń (oczywiście pod warunkiem że stosuje się odpowiedniej jakości kabli). Poza tym daje stały sygnał i nie trzeba kombinować z odłączaniem głośników TV w menu telewizora - więc jak ktoś nie ma gniazda optycznego lub HDMI w telewizorze lub podłączonym do niego amplitunerze/wzmacniaczu to jest niezły sposób by zastąpić granie przez głośniczki TV czymś lepszym. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malwina685 Napisano 2 października 2017 Autor Udostępnij Napisano 2 października 2017 dobra jutro spróbuje i pójdę po kolejny kabelek haha najwyżej będę miała całą szufladę a nie myślicie ze może ten subwoofer jest zepsuty ? ( jeżeli tylko z niego leci mi dźwięk przy podłączeniu tym minijack a z tych 5 głośniczków nic ? może on jakoś dalej nie przekazuje tego i tylko on gra? jest to możliwe ?) Dodam jeszcze ze TV jest podłączone HDMI do dekodera polsatu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 października 2017 Udostępnij Napisano 3 października 2017 Ja nie pisałem o opóźnieniach tylko czy to wogole będzie działać. Ale większość telewizorów ma dwu kierunkowe euro. A taki kabel kupisz za grosze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts