Ejdrien #1 Napisano 3 października 2017 (edytowany) Witam, ostatnio znalazłem stary wzmacniacz Marantza SR-4400 i chciałem go sprzedać, ale nie wiem jak wygląda kabel do niego i czy w razie czego jestem w stanie taki kupić. Przy okazji zapytam, bo z tego co wiem ten model ma wadę produkcyjną i automatycznie się wyłącza po jakimś czasie, za jaką cenę mógłbym go wystawić. Edytowano 3 października 2017 przez Ejdrien Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #2 Napisano 3 października 2017 To amplituner kina domowego, spróbuj wystawić za 300 zł, na allegro są w cenie 500-600zł. Napisz że bez kabla zasilającego. Może kupiec się znajdzie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ejdrien #3 Napisano 3 października 2017 (edytowany) Kabel znalazłem okazało się, ale czy 300 zł to nie za dużo, skoro się wyłącza? Edytowano 4 października 2017 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
1Ender #4 Napisano 3 października 2017 A jak sprawdziłeś bez kabla, że się wyłącza? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 3 października 2017 Wyłącza się grając? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ejdrien #6 Napisano 3 października 2017 1 godzinę temu, S4Home napisał: Wyłącza się grając? Ta Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #7 Napisano 4 października 2017 No to jest uszkodzony. To nie wiem czy tyle dostaniesz. Zwłaszcza jeśli faktycznie łatwo znaleźć info że to model felerny. Wystaw za 300 a będziesz po prostu schodził z ceny. Przy licytacji za daleko nie dojdziesz. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach