Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano (edytowany)

Właśnie . Jakiej odpowiedzi się spodziewałeś ? Masz 3 tysiące to kup to lub to ? Jeśli tak, to idź do Mediamarkt lub Mediaexpert.  Tam bierzesz z półki zestaw który mieści się w założonym budżecie i już . Przecież i tak nie słychać różnicy…..

Jakiś czas temu mój brat był na podobnym etapie.

"Doradź co kupić, ale nie za dużo i nie za drogo". Namawiałem go, aby kupił ode mnie w dobrej cenie Zensory 7, które właśnie wymieniałem na Opticony.

"Nie, to za duże, wolę coś mniejszego, jakiś gotowy zestaw."  Finalnie kupił Pianocrafta 670.

Sprzęt przypadł bratu do gustu. Był zadowolony z wyglądu, obsługi jak i samego grania.

Ostatnio przyjechał do mnie na święta. Muzyczka sobie plumkała w tle. Brat usiał na sofie, wsłuchał w muzykę i wbił się w szok, jaka jest różnica w graniu pomiędzy jego zestawem, a moimi ustrojstwami.

Także, jakaś tam różnica w sprzętach czasami jednak jest............

Edytowano przez terracan1929
Napisano

Kiedy kupowałem swój pierwszy zestaw zwracałem uwage na dwie rzeczy. Pierwsza by srednie i wysokie ładnie brzmiały - monitory. Druga - by allinone miał wyjscie na sub. I to zagwarantowało mi fajne brzmienie z pomoca subwoofera. Długo cieszyłem sie tym sprzecikiem, do momentu podjecia decyzji ze czas uderzyć w wyższą półkę. Pozdr.