tomaz75 Napisano 14 listopada 2017 Udostępnij Napisano 14 listopada 2017 Witam i mam pytanie marantz pm 8005 już w drodze będzie grał z odtwarzaczem Mede8er i Indiana line nota 550 z tym ze kolumny pewnie będę zmieniał ale pytanie mam do malinki co zyskam po zakupie i podłączeniu do wzmacniacza jest wiki i bth wiec może Tidal hifi bo z tego co widzę to za te pieniądze to dobra ofertahttp://allegro.pl/zestaw-multimedialny-raspberry-pi-hifiberry-dac-i6993878193.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 16 listopada 2017 Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 Ja używam rasberry pi jako odtwarzacza sieciowego. Spotify, Tidala, dlna, radio internetowe. Wychodzę jednak cyfrowo i wchodzę do daca Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 16 listopada 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2017 pm 8005 tylko analog a hifiberry dac + pro tez bym brał z 2 rca.czyli jesli podłacze maline po rca do pm 8005 do ona bedzie robiła za dac i serwisy bede miał na wzmacniaczu mozliwe do sluchania? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek Golas Napisano 12 września 2020 Udostępnij Napisano 12 września 2020 Dnia 16.11.2017 o 13:56, S4Home napisał: Ja używam rasberry pi jako odtwarzacza sieciowego [...] Wychodzę jednak cyfrowo i wchodzę do daca Jestem przed zakupem rasp i dac (ale raczej już się zdecydowałem) i stoję przed doborem DACa aby jak najlepiej połączyć te dwa urządzenia? Chciałbym na przejściu nie tracić jakości i uniknąć zarazem ryzyka przegrzewania się malinki. Przez rasp -> dac ma przechodzić; muzyka z neta, spotify, filmy, muzyka z dysku sieciowego, muzyka z filmu. dzięki z góry Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mar Ka Napisano 12 września 2020 Udostępnij Napisano 12 września 2020 Złota łopata należy do Ciebie 😂👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts