tomaz75 Napisano 14 listopada 2017 Napisano 14 listopada 2017 Witam i mam pytanie marantz pm 8005 już w drodze będzie grał z odtwarzaczem Mede8er i Indiana line nota 550 z tym ze kolumny pewnie będę zmieniał ale pytanie mam do malinki co zyskam po zakupie i podłączeniu do wzmacniacza jest wiki i bth wiec może Tidal hifi bo z tego co widzę to za te pieniądze to dobra ofertahttp://allegro.pl/zestaw-multimedialny-raspberry-pi-hifiberry-dac-i6993878193.html Odpisz, cytując
S4Home Napisano 16 listopada 2017 Napisano 16 listopada 2017 Ja używam rasberry pi jako odtwarzacza sieciowego. Spotify, Tidala, dlna, radio internetowe. Wychodzę jednak cyfrowo i wchodzę do daca Piotrek Odpisz, cytując
tomaz75 Napisano 16 listopada 2017 Autor Napisano 16 listopada 2017 pm 8005 tylko analog a hifiberry dac + pro tez bym brał z 2 rca.czyli jesli podłacze maline po rca do pm 8005 do ona bedzie robiła za dac i serwisy bede miał na wzmacniaczu mozliwe do sluchania? Odpisz, cytując
Piotrek Golas Napisano 12 września 2020 Napisano 12 września 2020 Dnia 16.11.2017 o 13:56, S4Home napisał: Ja używam rasberry pi jako odtwarzacza sieciowego [...] Wychodzę jednak cyfrowo i wchodzę do daca Jestem przed zakupem rasp i dac (ale raczej już się zdecydowałem) i stoję przed doborem DACa aby jak najlepiej połączyć te dwa urządzenia? Chciałbym na przejściu nie tracić jakości i uniknąć zarazem ryzyka przegrzewania się malinki. Przez rasp -> dac ma przechodzić; muzyka z neta, spotify, filmy, muzyka z dysku sieciowego, muzyka z filmu. dzięki z góry Odpisz, cytując
Mar Ka Napisano 12 września 2020 Napisano 12 września 2020 Złota łopata należy do Ciebie 😂👍 Odpisz, cytując
Recommended Posts