grabbo Napisano 24 listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 listopada 2017 Witam wszystkich Problem jak w temacie podłączenie TIDAL do Onkyo tx8150, jak można połączyć aby uzyskać jak najlepszą jakość dźwięku z TIDAL HI-FI. Proszę o jakieś propozycje, może ktoś już spotkał się z takim problemem. Próbowałem przez aplikacje bublleupnp ale nie jestem z tego do końca zadowolony, trochę się zacina i obsługa tej aplikacji niezbyt wygodna. Dziękuje z góry za pomoc jeśli się takiej doczekam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 24 listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 listopada 2017 Ja słuchałem Tidal hi-i na tym Onkyo przez bth i uważam że dźwięk był naprawdę dobry,miałem jeszcze NAD368 Z aptx i tam grało to zdecydowanie gorzej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martinez MK Napisano 24 listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 listopada 2017 hi fi przez bluetooth? To jak pić piwo przez słomkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 24 listopada 2017 Udostępnij Napisano 24 listopada 2017 Tidal hi-i to rodzaj abonamentu usługi Tidal- mądralo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts