grabbo #1 Napisano 24 listopada 2017 Witam wszystkich Problem jak w temacie podłączenie TIDAL do Onkyo tx8150, jak można połączyć aby uzyskać jak najlepszą jakość dźwięku z TIDAL HI-FI. Proszę o jakieś propozycje, może ktoś już spotkał się z takim problemem. Próbowałem przez aplikacje bublleupnp ale nie jestem z tego do końca zadowolony, trochę się zacina i obsługa tej aplikacji niezbyt wygodna. Dziękuje z góry za pomoc jeśli się takiej doczekam. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaz75 #2 Napisano 24 listopada 2017 Ja słuchałem Tidal hi-i na tym Onkyo przez bth i uważam że dźwięk był naprawdę dobry,miałem jeszcze NAD368 Z aptx i tam grało to zdecydowanie gorzej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martinez MK #3 Napisano 24 listopada 2017 hi fi przez bluetooth? To jak pić piwo przez słomkę Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomaz75 #4 Napisano 24 listopada 2017 Tidal hi-i to rodzaj abonamentu usługi Tidal- mądralo. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach