Kubakk Napisano 9 grudnia 2017 Napisano 9 grudnia 2017 Wysłałem priv - ktoś z branży chyba naprawiał takie sprzęty , może dałoby radę (o ile jest sens) ulepszyć coś tam - kondensatory itp. ? Tylko kto robi to na jakimś sensownym poziomie Odpisz, cytując
Fafniak Napisano 9 grudnia 2017 Napisano 9 grudnia 2017 24 minuty temu, audiowit napisał: Audio authonomy. Polecam. Również polecam -zrobili mi MF E61 i jestem więcej niż zadowlony Odpisz, cytując
Daniel Daniel Napisano 13 lutego 2018 Napisano 13 lutego 2018 Wracając do tematu forum,to i ja się wypowiem,branża jak branża,z tego żyją prawda,samemu trzeba być czujnym by dobrze wybrać,nie wszystko napiszą na forum,w rozmowie telefonicznej są bardziej szczerzy moim zdaniem,sensownie pisał Top Hi-fi ale on tu rzadko się wypowiada,najczesciej q21 na zasadzie bardziej kopiuj wklej i linki ze swoich stron,zawsze prawie zawsze pojawia się Pylon :-D a i zakończenie znam już na pamięć,tez kopiuj wklej-przyjrzyj się proszę moim propozycjom :-D hahahaha bardzo to lubię :-D sS4 bardziej pisze od siebie,może mniej zmęczony jest pisaniami na forach :-) ogólnie tu jako że większość z Nas jest zwykłymi zjadaczami chleba,przewijaja się wśród propozycji przeważnie tylko Nad 356 i 375 i Yamaha 602 i 803 i nic więcej nie gra :-) Odpisz, cytując
Recommended Posts