rafal198504 Napisano 18 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2017 Witam. Planuje kupno calego kompletu kina domowego. Niechcialbym przekroczyc 4tys pln. Osobiscie bralem pod uwage denona x1400, yamahe v483 ze wzgledu na mozliwosci multimedialne. Ostatnio widzialem rownoerz ciekawego onkyo 525 o ile dobrze pamietam. Kolumny z tego co zdarzypem wyczytac to polecacie taga 606. Kino ma byc raczej uniwersalne od czasu do czasu jakis film, czasem dzwiek z XBoxa, a ma codzien bedzie leciala muzyka z YT. Sprzet bedzie stal w otwartym salonie ok 30 metrow jednak czesc z tv i sprzetem to jakoes 20 metrow. Co byscie polecili do takich zasosowan? Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal198504 Napisano 23 grudnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 grudnia 2017 Witam. Planuje kupno calego kompletu kina domowego. Niechcialbym przekroczyc 4tys pln. Osobiscie bralem pod uwage denona x1400, yamahe v483 ze wzgledu na mozliwosci multimedialne. Ostatnio widzialem rownoerz ciekawego onkyo 525 o ile dobrze pamietam. Kolumny z tego co zdarzypem wyczytac to polecacie taga 606. Kino ma byc raczej uniwersalne od czasu do czasu jakis film, czasem dzwiek z XBoxa, a ma codzien bedzie leciala muzyka z YT. Sprzet bedzie stal w otwartym salonie ok 30 metrow jednak czesc z tv i sprzetem to jakoes 20 metrow. Co byscie polecili do takich zasosowan? Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Ok ostateczna decyzja padła na Onkyo TX-NR676E.Teraz potrzebowalbym do tego zestaw kolumn. Docelowo chcialbym Atmos, jednak na poczatek chcialbym kupic zestaw 5.1 a w przyszlosci dokupic sufitowe głośniki. Zastosowanie tak jak wyzej, na codzien muzyka, od czasu do czasu film z bluray i dzwiek z rozgrywki xbox.Budżet zostal ten sam czyli 4tys. Z tym ze odpadł juz amplituner. Takze cala kwota na glosniki. Ewentualnie moge dołożyć do maks 5tys jesli duzo by to poprawiło dzwiek.Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2017 Ja bym brał zestaw MAGNAT QUANTUM 657 + 673 + C67 + SUB6725A lub 677 + 673 + C67 + SUB6725A Bez subwoofera będzie taniej lecz należało by go dokupić w przyszłości i to niekoniecznie z tego zestawu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rms.pl Napisano 28 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 28 grudnia 2017 Zerknij na te Onkyo https://sklep.rms.pl/onkyo-tx-nr474-nr-474-amplituner-kina-domowego-5-1-z-dolby-atmos-dts-x-wi-fi-spotify i te kolumny https://sklep.rms.pl/jamo-s-805-hcs-s805hcs-zestaw-kolumn-do-kina-domowego-5-0 https://sklep.rms.pl/polk-audio-t531-t50-t30-t15-zestaw-kolumn-do-kina-domowego-5-0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts