Fafniak Napisano 21 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 21 grudnia 2017 (edytowany) Chodzi o tworzenie plików do auta/telefonu ale także z tych plików gęstych, które mam a są do kupienia w sieci.... Kiedyś ktoś mi polecił jakiś program ale okazało sie że plikach co jakiś czas występują błędy Może coś sie zmieniło ? (szukałem w sieci ale potrzebnych informacji nie odnalazłem, ale "orłem" w wyszukiwaniu to ja nie jestem ) jedyne co znalazłem to to : http://www.bigasoft.com/articles/hi-res-24bit-192khz-flac-convert-mp3-aac.html ktoś toto zna ? Edytowano 21 grudnia 2017 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 23 grudnia 2017 Udostępnij Napisano 23 grudnia 2017 Dość popularny program odtwarzacz plików AIMP bez problemu konwertuje pliki umożliwiając narzucanie parametrów wyjściowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts