Maciek Kowal Napisano 11 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2018 Witam , Szukam najlepszego w danym przedziale cenowym SB. SB ma zastąpić mi w miarę możliwości głośniki ala kino domowe do TV . Pokój kwadratowy w połączeniu z kuchnią . Kanapa 2,5 m na wprost TV . Co polecacie ? ( kino domowe odpada ze względu na brak miejsca ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 12 stycznia 2018 Szkoda kasy. Kup sobie dobre słuchawki i wzmacniacz słuchawkowy. A jak chcesz naszych porad to kup używany amplituner i dwa monitory. Granie o klasę lepsze. I tak będziesz miał stereo więc moim zdaniem lepiej podejść do tematu profesjonalnie. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek Kowal Napisano 12 stycznia 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 stycznia 2018 Słuchawki odpadają , mam zamiar oglądać filmy i słuchać muzyki przy tym dzieląc się tym z kimś obok Polecisz coś co można dostać w cenie do 1500zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 13 stycznia 2018 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2018 Jeśli zależy Ci na wyraźnym polepszeniu jakości dźwięku przy oglądaniu telewizora, spójrz na soundbar Jbl Bar 2.1. To bardzo mocny, dynamicznie grający soundbar, bardzo przyzwoite urządzenie. Oczywiście klasyczny system oparty na amplitunerze i nawet parze kolumn zaoferuje wyższą jakość dźwięku, ale to wiąże się z trochę większym wydatkiem oraz miejscem. Jeśli taka opcja wchodziłaby w rachubę, spójrz np. na amplituner Denon AVR-X540BT w połączeniu z monitorami Pylon Audio Pearl Monitor. Przyjrzyj się proszę moim propozycjom, w przypadku pytań jestem do dyspozycji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts