gregor33 Napisano 2 lutego 2018 Udostępnij Napisano 2 lutego 2018 Witajcie potrzebuje opini w wyborze kolumn zastanawiam sie miedzy Tonsil zeus rock a stx electrino 500 Ciezko z odsluchem bo najblizszy mam w gdansku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 3 lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 lutego 2018 Podaj proszę więcej szczegółów: - jak duże masz pomieszczenie odsłuchowe, - z jakim wzmacniaczem nowe kolumny będą współpracowały, - jakie preferujesz brzmienie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor33 Napisano 3 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2018 czesc Salon ponad 20m2 polaczone z jadalnia to jakies ok 40m2 Wzmacniacz myslalem nad maranz ale z tych starszych Lubie czasem posluchac cicho ale z dobrym basem Tonsile to typowe estradowy pasmo przenoszenia 50-20 000 A stx takie domowe i tu pasmo maja chyba lepsze ale czy ma ta znaczenie jak my slyszymy 16 hz i cena Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 3 lutego 2018 Udostępnij Napisano 3 lutego 2018 Zdaj sobie sprawę że Electrino 500 to olbrzymia kolumna. Ważne jaki będziesz mieć wzmacniacz. O jakiej mocy. Jako alternatywę polecam też Heco Aurora 1000. Te mają więcej mięsistego basu. STX mają więcej powietrza w dźwięku. Możesz u nas wypożyczyć kolumny na odsłuch domowy. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregor33 Napisano 3 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 3 lutego 2018 Jest miejsce na stx jak i na zeusy Wzmacniacz moc 2x100 lub wiecej zalezy co uda mi sie znalesc Heco odpada cena nie dla mnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 5 lutego 2018 Udostępnij Napisano 5 lutego 2018 Nie pytałeś a już wiesz. Zeusy odpuść. To już lepiej te stx. Pisz do mnie bo jako forumowicz masz taniej. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts