py1szczak2 Napisano 8 lutego 2018 Udostępnij Napisano 8 lutego 2018 (edytowany) Witam, wiecie może jak zmienić dane do logowania w aplikacji MusicCast kupiłem konto i na laptopie wszystko śmiga, ale mam problem z aplikacją cały czas widzi stare dane do logowania. Już mi się udało - można usunąć ten post. Edytowano 8 lutego 2018 przez py1szczak2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartaz666 Napisano 24 marca 2018 Udostępnij Napisano 24 marca 2018 (edytowany) Możesz napisać jak Ci się udało to zrobić bo mam ten sam problem Zmieniłem hasło w Tidal'u i jedyne co mi się w Musiccast wyświetla to: "Przetwarzanie danych logowania, jeszcze niedostępny". Tidal oczywiście sam śmiga bezproblemowo. Edytowano 24 marca 2018 przez bartaz666 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tojajaca@wp.pl Napisano 21 października 2018 Udostępnij Napisano 21 października 2018 Dnia 8.02.2018 o 14:28, py1szczak2 napisał: Witam, wiecie może jak zmienić dane do logowania w aplikacji MusicCast kupiłem konto i na laptopie wszystko śmiga, ale mam problem z aplikacją cały czas widzi stare dane do logowania. Już mi się udało - można usunąć ten post. Jak sie udało, proszę o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebola1972 Napisano 21 października 2018 Udostępnij Napisano 21 października 2018 W splikacji musiccast Ustawienia, pokój audio, ustawienia konta. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miras23 Napisano 21 października 2018 Udostępnij Napisano 21 października 2018 zresetuj urządzenie albo zrób konfigurację jeszcze raz. Ewentualnie zresetuj router. Ostatecznie jest jeszcze serwis. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekscena@gmail.com Napisano 4 marca 2019 Udostępnij Napisano 4 marca 2019 Ebola1972, serdeczne dzięki za podpowiedź, skorzystałem i na mojej Yamaszce udało się wprowadzić nowe dane do logowania Tidal, a szukałem długo ;o) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts