andrzejsokolnick Napisano 27 lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 lutego 2018 Vsx-527 ? Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 lutego 2018 Napisz porządnie swój post - zgodnie z :pierwszymi postami" (link poniżej - dla zalogowanych użytkowników) Pozdrawiam PS. Przenoszę wątek do prawidłowego działu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejsokolnick Napisano 27 lutego 2018 Autor Udostępnij Napisano 27 lutego 2018 (edytowany) Gdzie bo nie wiem ?) Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Edytowano 27 lutego 2018 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 lutego 2018 Udostępnij Napisano 27 lutego 2018 Czego nie wiesz??? Masz przecież link... ale proszę bardzo: Przecież nawet nie napisałeś jaką kwotę chcesz przeznaczyć na kolumny :-( Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 28 lutego 2018 Udostępnij Napisano 28 lutego 2018 @RoRo trzeba to zmienić. Bo faktycznie jest problem z tymi nowymi postami. Mam pewien pomysł jakby do tego podejść. Jak będziesz miał chwilę zapraszam na PW, mogę Tobie i Oli przedstawić mój pomysł. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts