tonikk Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 Witajcie W kategorii "Kino domowe" napisałem post o koncepcji zamiany Amplitunera stereo (Onkyo 8150) na (relatywnie) tani amplituner KD oraz wzmacniacz stereo. Tutaj chciałbym zapytać jaki wzmacniacz powinienem dobrać do moich kolumn Indiana Line Diva 655? Chodzi mi o niedrogi, używany sprzęt, nie mam zupełnie pojęcia czego szukać, by to dobrze brzmiało, a czego się wystrzegać... Budżet jakby się dało to 500-1000 zł. Jeśli to ważne do jakiej muzyki to: klasyka, musical, jazz, poezja śpiewana, folk, trochę elektroniki... Nie słucham metalu, rocka, hip-hopu itp... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 A może warto troszeczkę zwiększyć budżet i kupić wzmacniacz NAD C326 BEE. To bardzo dobre połączenie z kolumnami Indiana Line, pełny, dynamiczny, szybki i spójny dźwięk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tonikk Napisano 6 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 marca 2018 Na dzisiaj to rozwiązanie zbyt drogie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 Yamaha ax900, Harman hk 680, Denon 1500r Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts