Acedia Napisano 5 marca 2018 Udostępnij Napisano 5 marca 2018 Takie zestawy mają sens ? Będzie to dobrze wydany pieniądz? RX-V483 + NOTA 550 X + NOTA 740 X + NOTA 240 X + Magnat Monitor Supreme Sub 302A. Onkyo TX-NR676 + Jamo S 803 HCS + Magnat Monitor Supreme Sub 302A. RX-V383 + NOTA 260 X + NOTA 740 X + NOTA 240 X + Magnat Monitor Supreme Sub 302A. Głównie filmy, czasem muzyka, pokój 20m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 No będą jak dobrze zadbasz o cenę. To typowe modele wybierane do systemów kinowych. Dodam jeszcze taga 606v3. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 7 marca 2018 Udostępnij Napisano 7 marca 2018 Cześć, zacznę od elektroniki z Twoich propozycji - na pewno odrzućmy amplituner Yamaha RX-V383, to najbardziej budżetowe urządzenie, które wyraźnie będzie odstawało klasą od pozostałych. W przypadku marki Yamaha spójrz przynajmniej na model RX-V483, chociaż najlepszą opcją będzie RX-V683. Onkyo TX-NR676 to jak najbardziej dobry pomysł, to nowoczesny, w pełni wyposażony amplituner, który świetnie sprawdzi się w muzyce oraz kinie domowym. W przyszłości możesz go rozbudować do konfiguracji Dolby Atmos. W kwestii kolumn Indiana Line to bardzo dobry zestaw, natomiast brzmieniowo oferujący raczej ciepłe, miękkie, dobrze wypełnione granie. W kinie domowym oczywiście sprawdzi się, jednak zazwyczaj kolumny te są wybierane przez Klientów, którzy szukają dobry zestaw kina domowego z największym naciskiem na stereo. Jeśli już Indiana Line, to w Twoim pomieszczeniu proponuję system zbudowany na bazie modeli podłogowych. Nie wiem, jaki masz budżet, natomiast moja propozycja systemu przede wszystkim do kina domowego to Onkyo TX-NR676 + Jamo S 807 HCS. Zestaw ten możesz rozbudować o subwoofer Jamo S 810 SUB lub lepszy i mocniejszy Klipsch R-10SW. Ciekawą opcją może być także zestaw kolumn STX Electrono 150 Set 5.0. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 marca 2018 Udostępnij Napisano 8 marca 2018 No i teraz jak zamierzasz to sprawdzić??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acedia Napisano 9 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2018 Mój budżet to niestety 4.5 tysiąca. I w tej cenie chciałbym zamieścić sie ze wszyskim. Sprawdzić nie mam gdzie, w mojej okolicy brak takich salonów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 9 marca 2018 Udostępnij Napisano 9 marca 2018 No to masz parę propozycji. Co dalej? Czytanie opinii? Błąd Sprawdzasz w domu wybrany i tyle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acedia Napisano 9 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 9 marca 2018 Interesuje mnie ten zestaw Onkyo TX-NR676 + Jamo S 807 HCS lecz niestety jest bez suba a już prawie przekracza mój budżet. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 12 marca 2018 Udostępnij Napisano 12 marca 2018 wyceniałeś u nas? Do tych kolumn musisz mieć suba bo będzie bardzo słabo. To weź inne. Taga 606 V3 + suba! Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Acedia Napisano 12 marca 2018 Autor Udostępnij Napisano 12 marca 2018 Wycena Onkyo TX-NR676 + Jamo S 807 + Magnat Monitor Supreme Sub 302A ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 13 marca 2018 Udostępnij Napisano 13 marca 2018 19 godzin temu, Acedia napisał: Wycena Onkyo TX-NR676 + Jamo S 807 + Magnat Monitor Supreme Sub 302A ? Tak. Napisz do mnie to dostaniesz. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts