Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Szkoda - OPPO robił świetne odtwarzacze BR, w dodatku dobrze sprawujące się również od odtwarzania muzyki z płyt CD.

Pytanie czy rezygnują również ze streamerów?

Dobrze jednak, że jest zapewniony serwis gwarancyjny i będą co jakiś czas wypuszczane aktualizacje firmware :-) No i można kupić w sklepach fabrycznie nowe produkty OPPO, bo co zostało wyprodukowane będzie sprzedawane.

Pozdrawiam

• 3 years later...
Napisano
Dnia 6.04.2018 o 22:22, RoRo napisał:

Szkoda - OPPO robił świetne odtwarzacze BR, w dodatku dobrze sprawujące się również od odtwarzania muzyki z płyt CD.

Pytanie czy rezygnują również ze streamerów?

Dobrze jednak, że jest zapewniony serwis gwarancyjny i będą co jakiś czas wypuszczane aktualizacje firmware :-) No i można kupić w sklepach fabrycznie nowe produkty OPPO, bo co zostało wyprodukowane będzie sprzedawane.

Pozdrawiam

Mam właśnie problem z Oppo 103 a dokładnie to z aplikacją do sterowania Oppo Media control. Nie widzi mi urządzenia. Jakiś czas temu jeszcze działała ale np. nie kontynuowała przełączania kolejnych utworów. Teraz już w ogóle nie mogę tego połączyć.