Crank666 Napisano 28 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 28 lipca 2018 Już po odsłuchu:) zakupiłem Heco Aurora 700 + onkyo 686 Dla mnie grał dużo lepiej niż Denon X2500 oraz Pionier pioneer vsx lx303 We wtorek będę miał już u siebie:) pewnie podłącze je dopiero za 2 tyg(remont mieszkanka). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 30 lipca 2018 Udostępnij Napisano 30 lipca 2018 Dnia 27.07.2018 o 14:55, Crank666 napisał: Kochani byłem dzisiaj w MDB nie mają ani Dali Zensor 7 + sub E-12F Ani Magnat Shadow 209 + sub Magnat Shadow Sub 300A Ale Pan polecił mi Heco Aurora 700 5.1 + amplituner pionier vsxlx303 lub Denon X2500 We wtorek umówię się na odsłuch. Co sądzicie? A my mamy wszystkie 3. Nie lepiej u nas wypożyczyć i odsłuchać? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crank666 Napisano 30 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 30 lipca 2018 7 godzin temu, S4Home napisał: A my mamy wszystkie 3. Nie lepiej u nas wypożyczyć i odsłuchać? Już zakupiłem Heco Aurora 700 5.1 + onkyo 686 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 31 lipca 2018 Udostępnij Napisano 31 lipca 2018 Dobry zedtswik. Gratuluję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crank666 Napisano 31 lipca 2018 Autor Udostępnij Napisano 31 lipca 2018 14 godzin temu, S4Home napisał: Dobry zedtswik. Gratuluję Dzięki:) słuchałem głośników heco z Denon X2500 oraz pionerem vsx lx303 ale dla moich uszu onkyo 686 grało lepiej:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 1 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2018 O ile z denonem się zgodzę. O tyle kolego lx303 to kopia 686 nie mógł zagrać lepiej. Chyba że w kinie po kalibracji. Tylko tym się różnią. Wiesz że to ta sama firma i ten sam produkt? Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crank666 Napisano 1 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2018 13 godzin temu, S4Home napisał: O ile z denonem się zgodzę. O tyle kolego lx303 to kopia 686 nie mógł zagrać lepiej. Chyba że w kinie po kalibracji. Tylko tym się różnią. Wiesz że to ta sama firma i ten sam produkt? Piotrek A tego nie wiem, jakoś były bardzo podobne "dźwiękowo" ale dla mnie lepiej grał onkyo:D może z tyłu głowy miałem cenę:D bo onkyo jakoś 300 zł tańszy:D ale nie zmienia to faktu jak odbiorę głośniki to będę zadowolony:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2018 To prawda. Pod tym kątem wygrywa Onkyo. Różnią się tylko kalibracja. Tak czy siak zestawik dobry tylko się cieszyć. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crank666 Napisano 21 sierpnia 2018 Autor Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2018 Jaki polecacie przewód do suba? bo akurat sub nie będzie stał jak myślałem koło podłogówek, tylko będzie stał za kanapą przedwód jaki będę potrzebował to 5 m. co sądzicie o https://allegro.pl/prolink-tcv-3610-kabel-rca-cinch-y-do-suba-5m-i6152303694.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 21 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 21 sierpnia 2018 Ten kabel Prolink powinien wystarczyć na Twoje potrzeby-solidny i dość rozsądny koszt zakupu. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 22 sierpnia 2018 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2018 Jego nie testowałem. Sprawdzony mam melodiki. Jak nie będzie buczał będzie ok Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixiorek Napisano 4 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 4 grudnia 2019 Witam Panowie Śledzę forum od 2 miesięcy, jak również szukam 2 miesiące zestawienia i nic, może swoją wiedzą podpowiecie mi, w którą stronę iść. Potrzebuję sprzęt jak w temacie ok. 5 tyś złotych, ogółem kino domowe filmy muzyka 50/50 Interesuje mnie dźwięk, czysty, głęboki, wysoki czysty sopran, mięciutki bass, tak aby można rozkoszować się muzyką typu phil collins Przestrzeń mam sporą ogółem 5 x 5 metra, miejsce oglądania, ale salon otwarty 100m2 Wiem jedno, aby już nie drążyć skłony jestem iść w : Yamaha RX V683 DENON XVR 2400/2500 Subwoofer typu KLIPSCH R-120SW Problemy jest w głośnikach typu 5.1 Różne opinie czytałem, typu ze np. Denon nie powinien współgrać z głośnikami DALI itp, brak wiedzy mam w tym temacie Każdy ma swoje odczucia, swoje zdanie... Kierowałem się w kierunku : Wilson RAPTOR 5/1/VOCAL DALI SPEKTOR 6/1/VOKAL 5.0 JAMO STUDIO S809 Są to przykładowe modele głośników, nad którymi się zastanawiam...może inne firmy będą w podobnej cenie, które będą biły te ww marki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 6 grudnia 2019 Udostępnij Napisano 6 grudnia 2019 W swych miejscach napisałeś to samo. Trzymaj się jednego wątku bo robi się straszny bałagan. Albo napisz do mnie na PW. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts