stach1500 #1 Napisano 4 maja 2018 Witam. Otóż sprawa jest taka że chciałbym wymienić swój zestaw audio na lepszy - mam na to jak na razie jakieś 2000 zł i tu jest pytanie za taką cenę wymienić tylko głośniki, tylko wzmacniacz czy oba ? W tej chwili posiadam głośniki od micro wieży Samsung MM E330D oraz wzmacniacz Promethean AV-3016 w którym nie wiem z jakiego powodu co chwila "dzwoni" mi stycznik. Jeśli chodzi o to czego słucham to muzyka bardziej szybka i skoczna (nie słucham danego gatunku tylko to co mi się akurat spodoba) a jeśli chodzi o przestrzeń to ok 12-16m2 (nie będę dokładnie tego liczyć) Dodatkowo podobają mi się rzeczy z firmy KEF ale to tak jakby było coś od nich godnego uwagi. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
don #2 Napisano 5 maja 2018 Wymiana całości rzecz jasna. Chcesz nowe rzeczy (minimalny wybór w tej cenie) czy używane ? Kolumny duże, małe ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stach1500 #3 Napisano 6 maja 2018 Mogą być rzeczy używane. I raczej nie kolumny podłogowe tylko raczej pułkowe tak maxymalnie o wymiarach: wysokość: 370cm, głębokość: 320cm i szerokość: 210cm (oczywiście minimalnie większe nie zrobią różnicy) Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #4 Napisano 7 maja 2018 Tylko używane! Denon 1560 + tannoy m2 / mission z seri 7 Yamaha ax900 lub 700 z kolumnami elac lub heco. Tu wybór na polskim rynku będzie mały. W Niemczech znalazł byś fajne modele. Piotrek Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach