burchelwnd #1 Napisano 22 maja 2018 Witam tak jak w temacie Mam telewizor samsung mu6102. Podłączyłem amplituner pod wejście hdmi z arc. Dekoder do amplitinera pod wejście hdmi2. I jak mam włączyć w amplitunerze pass trought. Szukałem w instrukcji i nie mogę tego znalezc. Jak włączam dekoder że źródła w tv to odrazu się włącza amplituner. Dźwięk z dekodera mam w tv ale chciałbym żeby video i dźwięk przesyłane było bez włączania amplitunera. A może po prostu ta yamaha tego nie ma. Pomocy Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 23 maja 2018 Ma. Masz polską instrukcję? Bo na 90 procent to tam jest. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burchelwnd #3 Napisano 23 maja 2018 1 godzinę temu, S4Home napisał: Ma. Masz polską instrukcję? Bo na 90 procent to tam jest. Tak Polska. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi & Video Design #4 Napisano 23 maja 2018 14 godzin temu, burchelwnd napisał: Witam tak jak w temacie Mam telewizor samsung mu6102. Podłączyłem amplituner pod wejście hdmi z arc. Dekoder do amplitinera pod wejście hdmi2. I jak mam włączyć w amplitunerze pass trought. Szukałem w instrukcji i nie mogę tego znalezc. Jak włączam dekoder że źródła w tv to odrazu się włącza amplituner. Dźwięk z dekodera mam w tv ale chciałbym żeby video i dźwięk przesyłane było bez włączania amplitunera. A może po prostu ta yamaha tego nie ma. Pomocy Standy trought jest od modelu 4xx w górę. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burchelwnd #5 Napisano 23 maja 2018 To wprowadzil mnie w blad? To nic będzie trzeba włączać ampli no cóż... szkoda Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #6 Napisano 24 maja 2018 Racja. Sprytnie użyli zabiegu słownego: https://europe.yamaha.com/en/products/audio_visual/av_receivers_amps/rx-v383/index.html Ma pass through ale nie video. Moim zdaniem świadomy zabieg aby zmylić. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach