Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Witam serdecznie Was drodzy forumowicze, zawitałem do was bez kompletnej wiedzy na temat wzmacniaczy, amplitunerów, głośników itp., więc prosilbym Was a poradę odnośnie sprzętu do słuchania muzyki. Kwota którą mam dostępną to 2000 zł. Chciałbym postawić na amplituner + kolumny i tu zaczynają się schody co z czym żeby dobrze to cykało. Chciałbym żeby zestaw posiadał wi-fi, stacje radiowe, odtwarzanie plików mp3, możliwość łączenia się ze smartfonem, może być 2+1(kolumny,głośniki). Szukam sprzętu nowego, ale nie pogardzę też używanym zadbanym zestawem do salonu o pow. 25m. Pozdrawiam

Napisano

Hej,

O nowym to zapomnij. Nie ten budżet. Z używanym też będzie cieżko:

Ampli: Yamaha RN500,602

Onkyo 8050,8150

Pioneer SXN30, SXN30AE

Kolumny: Mission M34i, Tannoy M4, F4, Dali 450, Klipsch F2, Elac FS 68.2

Pozostaje do dyspozycji

Piotrek

Napisano

Witam ponownie, dziękuje za podane propozycje, popatrzyłem poczytałem i pozostałbym przy Yamaha R-N303D, a gdybym zwiększył budżet to co myślicie o HARMAN/KARDON HK 3770? kurcze no podoba mi się. Pozdrawiam

Napisano (edytowany)

Panie Piotrze, tak dokładnie to miał Pan na myśli Yamaha R-N303D z kolumnami Indiana Line Nota 260X? że słabo ?

Edytowano przez RoRo
Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości.
  • 2 weeks later...