MoN eK Napisano 19 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2018 Witam mój młodszy brat wrzucił mi taką małą buteleczkę do otworu z tyłu głośnika i za nic nie umiem jej z niego wyciągnąć co robić ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 19 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2018 Odkręć z przodu głośnik i wyjmij. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoN eK Napisano 19 czerwca 2018 Autor Udostępnij Napisano 19 czerwca 2018 Niestety się nie da głośnik jest sklejony i nie mam pojęcia jak go otworzyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizjum7919. Napisano 19 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2018 Dawaj fotke Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aenneus Napisano 19 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2018 Buteleczka pełna czy pusta? Co było w środku butelki i jakie kolumny? Może masz szansę na rozpoczęcie nowego trendu HiFi- szkocka albo irlandzka zamiast dociążenia w kolumnach. Sprawdź o ile lepiej grają kolumny z buteleczką w środku. Co szerokością sceny i głębią basu się stało? Ps. A na poważnie może odkurzacz? Jak wlazło to i wylezie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 20 czerwca 2018 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2018 Dokładnie jak pisał kolega wyżej. Może się okazać że audiofilski płyn specjalnej gęstości i rozpraszania dźwięku pomoże. Na poważnie. Możesz spróbować wyjąć tunel bas reflexu lub odkręcić terminal głośnikowy. Chyba że co to nie przeszkadza to niech sobie siedzi. Piotrek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts